Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde voor bioresonantietherapie - Ron Veringmeier | Bioresonantie - Waalwijk

Recensies voor Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde in Waalwijk - Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde

Natuurgeneeskundige Praktijk Geerde
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Praktijk
 
 
 
 
8 Opmerkingen

Lisette
2020-07-23 09:33:07
In juli 2018 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Ron door gewoon te googelen omdat ik wat vervelende klachten had en niet naar de huisarts wilde vanwege medicijnen die je dan zou krijgen i.p.v. te gaan onderzoeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Ik maakte toen voor het eerst kennis met bioresonantie therapie. Door een aantal sessies zijn mijn klachten verdwenen maar het bleek dat ik ook enkele vitaminen tekort kwam. Deze zijn inmiddels aangevuld en blijf deze supplementen sindsdien ook innemen. Bij Ron kan ik deze voedingssupplementen kopen en zeer goedkoop. Hij is niet het type dat supplementen verkoopt uit winstoogmerk. Bij hem is jou gezondheid van belang. Het is nu juli 2020 en ik vond het nu toch dat het weleens tijd werd op in zijn gastenboek te schrijven daar ik nog steeds bij hem kom en zeer goede ervaringen hiermee heb. Een voorbeeld hiervan is dat ik na een paar maanden in Spanje doorgebracht te hebben ik me niet zo goed voelde en dus een afspraak met Ron had gemaakt voor een bioresonantiesessie en wat bleek ik had een bacterie opgelopen in Spanje en met behulp van deze sessie was ik er zo weer van af. Wat fijn en dat zonder het slikken van medicijnen en de gevolgen van de bijverschijnselen. Ik vind hem een vakbekwame man met veel kennis en ben blij dat ik destijds via googelen bij hem terecht ben gekomen en nog kom. Ik ben fit en chroom niet om een wandeling van 10, 12 of 15 km te lopen. Bedankt Ron!
Serine
2020-02-19 16:20:07
Super bedankt voor jou goede behandelingen voor mij en mijn familie. Wij zijn super tevreden met jou! Liefs
An
2019-07-19 17:33:19
Bedankt voor de snelle levering en het advies
Linde
2019-03-06 11:45:06
Vandaag mijn laatste behandeling gehad. Ik had verschillende klachten oa vermoeidheid en hoofdpijn. Door middel van bioresonantie therapie en vitamines ben ik van mijn klachten af en ben ik weer fit!
Bedankt Ron!
Marjolein Stil
2017-04-05 16:26:19
Vandaag heb ik mijn laatste behandeling gehad bij Ron. Een deskundig, bevlogen mens met veel kennis. Ik kwam bij hem vanwege neuropathische klachten en ik ben van de pijn af. Wat heerlijk. Hij heeft me voedingssupplementen verkocht zonder winstoogmerk en me veel inzichten gegeven. Daarnaast werd ik verwend met koffie, thee en iets lekkers. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Ron!
Ilse
2016-11-16 16:01:16
Ron is een bevlogen, vakbekwame man met veel parate kennis. Ik heb een aantal bioresonantiesessies bij hem gedaan en voel mij veel energieker dan voorheen. Dank je wel voor deze duw in de goede richting Ron!
Bart
2016-08-11 08:34:54
Net als verschillende familieleden, heb ik goede ervaringen bij Ron, Praktijk Geerde. Hij is betrokken bij mijn gezondheid, bekwaam in zijn vak, gemotiveerd mij te helpen en zeer pro-actief.
Zo heeft Ron mij verder kunnen helpen, waar de gebruikelijke geneeskunde het opgaf.

Enorm bedankt Ron!
Ed
2016-08-08 07:47:15
Via, via in contact gekomen met Ron. Omdat ik al ervaring had met bio resonantie bij een natuurarts die werkte met verouderde apparatuur en te dure tarieven, een afspraak met Ron gemaakt. Een verademing, niets geen moeilijk gedoe, maar professioneel nuchter en erg betrokken bij mijn persoonlijk welzijn. Ron is super gemotiveerd, adviseert deskundig hoe verder te gaan en je krijgt ook voeding adviezen. Ron weet waar hij over praat, doet veel meer dan hij zou moeten en in mijn geval, de ziekte van Lyme, merk ik heel duidelijk dat het werkt. Ik ga nu eens in de 4 weken voor een behandeling en met hulp van aanvullende medicatie, die ik zelf koop, maar met gedegen advies van Ron. Ron heeft geen handeltje in medicijnen, het enige wat ik via hem koop zijn wat voeding supplementen tegen inkoop prijs, Geen commerciƫle neven belangen waar dan ook in om rijk te worden, maar een gemotiveerde behandeling en meer dan dat. Dit in tegenstelling tot anderen waar ik financieel werd leeg getrokken. Voor iedereen die snapt wat bio resonantie inhoudt en weet wat dat doet, ik ben een zeer tevreden klant en beveel deze praktijk erg aan.
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu